accidents_influence

Comments

Nickos's picture

Click για περισσότερα

Το Ιατρικό Κολλέγιο Tomsk και ο Dr Anatoli Podshibyakin του Ινστιτούτου Κλινικής Φυσιολογίας του Κιέβου, έκαναν πολυετείς παρατηρήσεις και απέδειξαν ότι τα ανθρώπινα ανακλαστικά παρουσιάζουν αισθητή βραδύτητα κατά τις περιόδους της έντονης ηλιακής δραστηριότητας σε σχέση με τις ημέρες ηρεμίας του ηλίου, γεγονός που αιτιολογεί την αύξηση των αυτοκινητιστικών ατυχημάτων και που επιβεβαιώνεται από επιστήμονες πολλών χωρών, οι οποίοι κατέγραψαν τον τετραπλασιασμό των ατυχημάτων, τη δεύτερη μέρα μετά τις ηλιακές εξάρσεις. Ο Dr Rheinhold Reiter μελετώντας τα αρχεία της κυκλοφορίας για ένα χρόνο στη Βαυαρία τεκμηρίωσε ότι κατά τις ημέρες που ακολουθούν τις ηλιακές εξάρσεις, παρατηρείται μια αύξηση των ατυχημάτων κατά 10%.
Αλλά και οι στατιστικές μελέτες και παρατηρήσεις του Διεθνούς Ινστιτούτου Κοσμοβιολογίας της Νίκαιας επιβεβαιώνουν ότι κατά την περίοδο των ηλιακών κηλίδων αυξάνονται κατά τρόπον ασυνήθη οι αυτοκτονίες, οι βίαιοι θάνατοι, τα άνευ σοβαράς αιτίας εγκλήματα, ιδίως τα αυτοκινητιστικά, αεροπορικά η σιδηροδρομικά ατυχήματα, που οφείλονται κυρίως στην πιθανότητα των νευρικών διαταραχών, που έχουν σαν αποτέλεσμα την υπερδιέγερση η την ελάττωση των φυσιολογικών αντανακλαστικών. Ο Dr Raphael Dubois επισημαίνει ότι είναι αισθητή η επίδραση του ηλίου στην κοινωνική ζωή των ανθρώπων, προβάλλοντας τις στατιστικές που μαρτυρούν ότι κατά τον Ιούνιο συμβαίνουν τα περισσότερα αισθηματικά εγκλήματα, οι βιασμοί και οι πάσης φύσεως δολοφονίες, ενώ οι αυτοκτονίες και οι μονομαχίες συμβαίνουν συχνότερα κατά την άνοιξη.

ατυχημάτων κάθε φορά που καταλαμβάνει την ίδια θέση που βρίσκονταν κατά τη γέννηση η τη διαμετρικά αντίθετή της, διότι παρατηρήθηκε ότι τα ατυχήματα πολλαπλασιάζονται. Αυτό διαπιστώθηκε και από ατομικούς επιστήμονες του Μεξικού και φαίνεται να ενισχύη τη θεωρία του Jonas αποδεικνύοντας επιστημονικά την επίδραση που ασκείται από τη σελήνη στη φυσιολογία, την ατομικότητα και την οργανική δομή από τη γωνιακή απόσταση της θέσεώς της κατά τη γέννηση.

Ο Lombroso, Ιταλός καθηγητής, παθολόγος, ψυχίατρος και εγκληματολόγος, που θεωρείται ο πατέρας της μοντέρνας εγκληματολογίας, ασχολήθηκε με το ζήτημα αυτό, αναφέρει ότι ο Dr Gontzer μετά από μακροχρόνιες έρευνες στις φάσεις της Σελήνης, αποφαίνεται ότι αυτές ασκούν σαφή επίδραση στη ζωή και στα γήϊνα φαινόμενα, αφού λαμβάνουν χώρα πραγματικές ηλεκτρικές παλίρροιες υπό την επενέργεια όχι μόνον του ηλίου αλλά και της Σελήνης, αναλόγως της αστρονομικής θέσεώς της. Απέδειξε επίσης ότι τα γήϊνα μαγνητικά ρεύματα, αυξάνονται κατά πολύ κατά την πανσέληνο και ολιγότερο κατά τη Νέα Σελήνη, εξασκώντας σημαντική επίδραση όχι μόνον επί του ανθρωπίνου οργανισμού αλλά και επί της ψυχικής και πνευματικής υποστάσεως. Και πράγματι η στατιστική έδειξε ότι οι εξεγέρσεις, οι επαναστάσεις, οι αυτοκτονίες και τα ατυχήματα συμβαίνουν με μεγαλύτερη συχνότητα κατά την Πανσέληνο παρά κατά τη Νέα Σελήνη. Συγκεκριμένα επί 146 εξεγέρσεων που έλαβαν χώρα κατά τη Γαλλική επανάσταση, 39 έγιναν κατά τη Νέα Σελήνη και 44 κατά την Πανσέληνο. Επί 105 απεργιών, 33 κατά τη Νέα σελήνη και 27 κατά την πανσέληνο, εκ 568 αυτοκτονιών εντός 9 μηνών 151 λαμβάνουν χώρα κατά τη Νέα Σελήνη και 179 κατά την Πανσέληνο.

Ο Ήλιος εκλύει τεράστιες ποσότητες ενέργειας υπό μορφή θερμικών και φωτεινών ακτινοβολιών. H παρατήρηση των ηλιακών κηλίδων, έφερε στο φως σημαντικά στοιχεία, αποδεικνύοντας ότι ασκείται επίδραση στην πρόκληση των σεισμών και των καταστροφών των ορυχείων λόγω αναφλέξεως μεθανίου, γεγονός που επιβεβαίωσε ο Dr Martini μελετώντας τις καταστροφές των ανθρακωρυχείων του Ruhr, την αιτιολογία των οποίων απέδωσε σε αναιτιολόγητα ανθρώπινα σφάλματα, κατά τις ημέρες που ακολουθούν τις ηλιακές εξάρσεις.